Cukinijų/ Moliūgų mišrainė žiemai
Serves 2
Labai lengva, gaivi mišrainė,puikiai tiks ir prie silkės ir prie mėsos ir su juoda rupia duona.
Write a review
Print
Prep Time
1 hr 55 min
Cook Time
40 min
Prep Time
1 hr 55 min
Cook Time
40 min
Ingredients
  1. 2.5 kg. cukinijų
  2. 0,5 kg. paprikos
  3. 1 valg. š. druskos
  4. 120 gr. acto
  5. 1 stiklinės cukraus
  6. 1 stiklinės aliejaus
  7. 0,5 kg pomidorų padažo
Instructions
  1. Cukinijas nuplauti ir supjaustyti kubeliais (jei cukinijos mažos, tai odelės nulupti nereikia, nes ji minkšta), išvalyti papriką, supjaustyti kubeliais. Viską dėti į puodą, berti druską, cukrų, aliejų, padažą ir troškinti apie 40 min. Pabaigoje supilti actą, po to būtinai užvirti. Karštą masę dėti į stiklainius, užsukti dangteliais, apversti ir apkloti šiltai kol atvės.
Adapted from skanusgyvenimas.blogspot.com
Pas Jaugaro https://www.jaugaro.lt/
Print Friendly, PDF & Email